Overslaan en naar de inhoud gaan

 

Trio Picolit en Larissa Verhoeff

zondag 10 juli 2022
20:56 uur
Lazy Sundays
Alle leeftijden

Trio Picolit is een ensemble dat in 2020 is opgericht door gepassioneerde en professionele musici: Tineke Roseboom (sopraan), Mattia Corso (violone) en Earl Christy (theorbe).

Het repertoire van het Trio is voornamelijk afkomstig uit muziek die in de 17e en 18e eeuw in Europa werd gecomponeerd. De concerten illustreren historische, culturele en theologische onderwerpen. Ze omvatten muziek van iconische componisten als Johann Sebastian Bach en Claudio Monteverdi maar ook minder bekende componisten als Tarquinio Merula en Nicolas Vallet.

Larissa Verhoeff (1968), auteur, columnist, dichter en copywriter. Alle vier de schrijfpetten zitten haar lekker, maar dichter was ze al als kind. Als klein, wild kind van de wind vond ze dat bijna alles wel een verhaal had… Alles fluisterde, je hoefde alleen maar te luisteren en het op te schrijven. Zo simpel kan het zijn en zo simpel is het voor haar nog steeds. Ritme komt vanzelf. De zinnen ook. Als de woorden golven en stromen, dan is dat voor haar pure verrukking en het op één na mooiste gevoel op de wereld, want liefde wint. Altijd.

Andere evenementen

donderdag 9 juni 2022
Edwin Evers Band 80's Openlucht Tour
vrijdag 10 juni 2022
Edwin Evers Band 80's Openlucht Tour
zaterdag 18 juni 2022
Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft . . . . . . .
zaterdag 2 juli 2022
Yentl en de Boer - De Kampvuursessies