Overslaan en naar de inhoud gaan

 

Duo GingeR

zondag 23 juli 2023
15:00 uur
Lazy Sundays
€ 2,50
Alle leeftijden

Duo GingeR bestaat uit het echtpaar Patty en Ed Crawfurd.

Ruim 40 jaar geleden leerden zij elkaar kennen via de bekende zanger Dries Holten (o.a. Sandra & Andres). Na eerst samen een volledige band te hebben gehad, besloten Patty en Ed op enig moment als duo verder te gaan. Dit doen zij inmiddels al vele jaren, met heel veel plezier en heel veel succes.

Ed was 16 jaar toen hij de muziek in ging, heeft als beroepsmuzikant in het buitenland gewerkt en draagt een jarenlange ervaring bij zich. Patty heeft in diverse bands gespeeld en als solozangeres en als presentatrice bij diverse events opgetreden.

In 2021 deed Patty mee in het totnutoe laatste seizoen van The Voice senior en heeft zij het tot de halve finale gebracht. Gelegenheden waar GingeR zoal optredens verzorgde: Holland Casino, Efteling, Kurhaus Scheveningen, Van der Valk, diverse musea, restaurants en hotels, verzorgingstehuizen, markten, dansscholen. U vindt hen op diner-dansants, matinees, muziekavonden, dansevents, met muziek op de achtergrond op speciale events, etc. GingeR wil graag met haar zorgvuldig uitgekozen en veelzijdige repertoire een breed publiek bereiken en een onvergetelijke tijd bezorgen.

Andere evenementen

vrijdag 2 juni 2023
Edwin Evers Band 80's Tour Part 2
zaterdag 3 juni 2023
Edwin Evers Band 80's Tour Part 2
zaterdag 10 juni 2023
Stef Bos - Bitterlief (solo)
zaterdag 17 juni 2023
Gelders Opera- en Operette Gezelschap (GOOG) m.m.v. Balletschool Arnhem