Overslaan en naar de inhoud gaan

 

Singer Songwriter Festival

zaterdag 3 september 2022
20:30 uur
Groots & Meeslepend
€ 10,00
7 jaar en ouder

Geniet van optredens van bekende en opkomende singer-songwriters. Laat je verrassen en maak kennis met de enorme variëteit aan talent in Nederland! Het Festival  is de knallende afsluiter van de Edese Uitmarkt en wordt gepresenteerd door Sjoerd Wiersma. Line-up: Maya Lizz, Rob Dekay en Joe Buck.
 

Maya Lizz - "Writing songs (trying) to make sense of life". Dat is de tagline van deze Nederlands-Amerikaanse singer-songwriter. Met invloeden als Taylor Swift en Kacey Musgraves schrijft Maya Lizz persoonlijke teksten met catchy melodieën. Thema's die terugkomen in haar muziek zijn romantische liefde (uiteraard), mentale gezondheid, en liefde voor de natuur.

Rob Dekay - Rob Dekay (34) is een vat vol tegenstrijdigheden met niet alleen kleurrijke tatoeages, maar ook een kleurrijk CV. Vanaf zijn vijftiende werkte hij o.a. als stratenmaker, vuilnisman en dozeninpakker in een fabriek. Zijn vrije tijd vulde hij met muziek. Inmiddels is Rob vooral bekend als Nederlandstalige singer-songwriter, als dé mol uit het twintigste seizoen van Wie Is De Mol en als Judas uit The Passion 2021 waarna hij een nummer 1 hit scoorde met Ik Ben Maar Een Mens. Rob komt samen met zijn band.

Joe Buck - Misschien ken je Joe Buck van ‘de beste zangers’ of misschien van zijn hit ‘the way you take time’, die hem een gouden plaat opleverde, maar wij kennen hem van zijn sterke live performances waarbij hij altijd weet te ontroeren. Geniet van zijn eerlijke teksten en virtuoos gitaarspel. Popmuziek met een hintje Nashville gewoon hier in Ede.

Andere evenementen

zaterdag 20 augustus 2022
Deze ridder zegt NEE
zaterdag 20 augustus 2022
Deze ridder zegt NEE (2e voorstelling)
zondag 21 augustus 2022
Oecumenische Dienst
zondag 21 augustus 2022
Gingerella & The Blondtones