Overslaan en naar de inhoud gaan

Nightfever - the very best of The Bee Gees, georganiseerd door Trib Events en de Kindermusical De Kleine Zeemeermin zijn uitverkocht.

Openluchttheater Ede

 

Welkom in het Openluchttheater Ede

Het Openluchttheater Ede is een prachtig openluchttheater op de mooie Veluwe in het hart van Ede. Ieder jaar opent dit bijzondere buiten theater haar deuren van juni tot en met september voor een heerlijk cultureel en muzikaal zomerseizoen. Of je nu van pop, Nederlandstalig, klassiek of hiphop houdt, muzikaal wordt er breed geprogrammeerd. Speciaal voor het jonge publiek zijn er ook (weer in 2022) een aantal speciale kindervoorstellingen. In de maanden juli en augustus worden er Lazy Sundays op de zondagmiddagen georganiseerd.

Mindervaliden In de direct nabijheid van de ingang zijn er een klein aantal plaatsen gereserveerd voor minder validen. Met je invalidenkaart mag je daar parkeren (meld je even bij de verkeersregelaar). Wij adviseren rolstoelgebruikers gebruik te maken van de artiesteningang (aan de burg. Bootlaan), neem je toegangskaarten mee! Graag van tevoren even een mailtje naar mail@openluchttheaterede.nl.

Op deze site houden we je op de hoogte van de programmering, nieuws, activiteiten en kun je natuurlijk je kaarten bestellen. We hopen je binnenkort te zien in dit mooie openluchttheater!

Ons programma

zaterdag 2 juli 2022
Yentl en de Boer - De Kampvuursessies
zondag 3 juli 2022
The Lost Seventies Band
woensdag 6 juli 2022
Night Fever - the very best of the BEE GEES
zaterdag 9 juli 2022
De kleine zeemeermin mini musical
zondag 10 juli 2022
Xander Hubrecht
zondag 17 juli 2022
Trio Picolit en Larissa Verhoeff
zondag 24 juli 2022
Niall McGuigan