Overslaan en naar de inhoud gaan

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

21 april 2020

Programma Openluchttheater Ede 2020 afgelast

De maatregelen die de overheid heeft genomen in verband met het coronavirus zijn zeer ingrijpend en raken ons allemaal. Zoals u wellicht inmiddels heeft begrepen zijn alle evenementen tot 1 september 2020 afgelast.

De Stichting Openluchttheater heeft inmiddels de keuze gemaakt om het gehele programma 2020 te cancelen. De verkoop van tickets zijn daarom ook per direct gestopt. Inmiddels heeft iedereen die een ticket heeft gekocht persoonlijk bericht gekregen en ook al onze VOLT-leden.

We proberen de hele programmering van 2020 te verplaatsen naar 2021. Je begrijpt dat we daar de komende periode enorm druk mee zijn en houden je zeker op de hoogte. We streven ernaar om je begin juni daarover te informeren.

We krijgen veel vragen van bezoekers of er ‘iets’ gedaan kan worden om ons theater en de theatersector te steunen. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat u, wanneer onze deuren opengaan, weer op bezoek komt in ons theater. Mocht je daarnaast een donatie willen doen om onze stichting te steunen, dan kan dat altijd door een donatie te doen op IBAN NL09 ABNA 0614 2698 73 t.n.v. ST Openluchttheater Ede

We danken je voor je begrip, geduld en het vertrouwen, en we hopen we je in goede gezondheid terug te zien!

Namens het bestuur,

Guus Wijnsouw, voorzitter