Lazy Sunday: Martin Bommel

Lazy Sunday: Martin Bommel
Lazy Sunday: Martin Bommel
zondag 30 juli 2017
0
Herkenbare hits uit 50 jaar Popmuziek!
 
Martin brengt  muziek op authentieke wijze met zang en gitaar. Geen polonaise  of melige meezingers, wel mooie liedjes uit de rijke pophistorie. 
Deze Haarlemse muzikant met zijn roots in Den Helder heeft veel muzikale ervaring, treedt de laatste jaren veel op door het land als “poptroubadour” en heeft een voorliefde voor de jaren ’60 en ’70. Maar het repertoire is breder.  Van Elvis Presley tot Jason Marz, heel veel herkenbare hits uit 50 jaar pophistorie komen voorbij. Zang en gitaar wordt aangevuld met grotendeels zelf ingespeelde backingtracks. Hierdoor blijft de muziek authentiek maar heeft meer impact. 
De sfeer bij een optreden kan variëren  van rustig en intiem tot “het dak eraf”.  Martin houdt van contact met het publiek, dus u moet niet raar opkijken als hij plotseling naast u staat te zingen of dansen.  
 
Voor de Lazy Sundays hoeft u geen kaarten te bestellen. Het Openluchttheater is van 13.00 - 17.00 uur open. U betaalt € 2,50 entree bij de kassa en krijgt daarvoor een consumptiebon. De optredens starten op de Lazy Sundays rond 15.00 uur.

Let op

 
Tijdens evenementen extra parkeer verbod en verhoogd toezicht.
Zet uw auto op de toegestane parkeerplaatsen.

Het laatste nieuws

13 maart 2018
Op 3 april start de kaartverkoop
Het nieuwe theaterseizoen staat voor de deur!
 
Van juni t/m september 2018 biedt Het Openluchttheater weer een prachtig ...
2 september 2017
Belangrijke extra informatie concert Edwin Evers Band

We verwachten donderdag 7 september 1700 bezoekers!  Daarom is het van belang om onderstaande informatie goed door te nemen.

Daarnaast...